Nadap


Nadap dojo homlokzatkicsi
Terveink között szerepel egy gyönyörű, autentikus, japán stílusú dojo felépítése Nadapon. A dojoban elsősorban Aikido edzéseket szeretnénk tartani felnőtteknek és gyerekeknek, de kapacitásától függően természetesen jógát, karatét, jiu-jitsut, zazen meditációt és bármilyen más, békés jellegű  szabadidős tevékenységeket is kiválóan be tudna fogadni a dojo. 
 
A gyerekek bevonását a napi, rendszeres, hagyományos Aikido oktatás és a nyári táborok mellett az EU által is támogatott SkillAi projekhez hasonlóan képzeljük el, a Velencei-tó környéki iskolák részvételével.
 

VargaMjapankert
Az Aikido és a kertészkedés mélyen összefügg filozófiájában, így az építményhez szervesen csatlakozó japánkert lehetne a dojo égköve. 
A japánkert egészen különleges hellyé tehetné Nadapot is, amely az Ősjegy miatt így is a - harcművészetekben alapvetően fontos - szilárd középpont természeti megjelenése. A SkillAi projekt keretében oktatott kertészmérnök tanulók már építettek egy csodálatos japánkertet a Zuglóban található iskolájukban. A kert belépőjegy ellenében minden nap látogatható. Bízunk benne, hogy a segítségükkel Nadapon is ki tudnánk hasonlót alakítani. 


A dojo pontos helyszínével és további részletekkel hamarosan jelentkezünk! 

Az első Nadapi Harművészeti Napról (2019. szeptember 29.) készült kisfilm itt
tekinthető meg.